pirmadienis, vasario 23, 2009

Bobutės blynai su spirgučiais

Reikės:

Kefyras
Soda
Kiaušinis
Miltai
Druska

Išplakite kiaušinį, įpilkite kefyrą ir įdėkite sodos šaukštelį, vėliau druskos. Dėkite miltus ir maišykite. Miltų įdėkite tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Keptuvėje pakepinkite sūdytus, gabaliukais supjaustytus lašinius. Tada keptuvę patepkite lašinio riekele ir pilkite visą samtį tešlos į keptuvę, paskirstykite po visą keptuvę tešlą ir uždenkite dangčiu. Kepkite nei per karštoje nei per vėsioje keptuvėje. Kai blyno viršus apsitrauks, apverskite ir dar truputėlį pakepkite atidengtoje keptuvėje. Valgykite su spirgučiais ir grietine. Žinoma, galite valgyti ir su uogiene.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą