pirmadienis, birželio 15, 2009

Sūdyta lašiša
















Užvedu dar vieną skyrelį: Pasidaryk pats. Jau daug ką bandau daryti pati ir kai pabandau, nuo to laiko visada tą produktą darau pati, o ne perku jau gatavą. Šį kartą papasakosiu, kaip pasidaryti sūdytą lašišą, kuri parduotuvėje ganėtinai brangi. Tiesiog reikia nusipirkti tikrą lašišą. Išdoroti, perpjauti skersai. Dalį galima iškepti, padėti į kamerą ir pan. O vieną dalį gausiai pabarstyti druska (nebijokite padauginti, nes kas per daug, tas tiesiog lieka išorėje) ir pipirais. Dar galima pabarstyti krapais. Esu bandžiusi ir su žuvies prieskoniais. Palikti dėžutėje kambario temperatūroje per naktį. Ryte įdėti į šaldytuvą ir dar parą palaikyti. O tada jau galima valgyti. Sunaudokite per kokias tris dienas. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą