pirmadienis, spalio 12, 2009

Kenzo



Kvapas gali užburti ir panardinti į mistikos pasaulį... Pasikvėpinusi patinkančiais kvepalais jaučiuosi ypatingai, prabangiai, netgi jaučiuosi labai graži... Ir vieną kartą, jau labai seniai, atradau tuos kvepalus. Tai buvo Kenzo d'ete. Prieš šešiolika metų jie buvo visai kito dizaino nei dabartiniai. Bet ir pirkdavau juos ne Lietuvoje, kol... neatsirado Kristiana.





















Ir pasikeitė šių kvepalų dizainas. Tik niekaip negalėjau suprasti, kodėl, pakitus pakuotei ir buteliukui, pasikeitė ir kvepalai. Konsultantė man aiškino, kad tai tie patys kvepalai, kad tik įpakavimas pasikeitė. Kvapas lyg ir tas, bet kad laikosi tik kokią valandą. Ir išgaruoja... kažkur. Ir kaina truputėlį kandžiojasi. Daugiau jų nebepirkau. Bet... praėjus kuriam laikui susigundžiau nusipirkti internetu per Amazon parduotuvę. Siuntė tuos kvepalus per kelias šalis, net Latvijoje jiems teko pabūti. Nes siuntėjams Lietuva yra Latvija. Tik skamba kartais skirtingai. Išpakavau iš "kailinukų" ir iš karto pasikvėpinau. Mistinis gėlių aromatas nunešė mane į buvusius laikus. Ir visą dieną prabuvau sodrių žolių kvape. Ir ryte ant savęs dar jutau tą kvapą. Tai va kur tie kvepalai, o aš jau galvojau, kad daugiau tokių nebebūna. Tik vėliau sužinojau, kad Kristiana kvepalus skiedžia. Ir kaip jie tai padaro? Daugiau jokių Kristianų! Tiesa, ir mokėjau už parsisiųstus kvepalus trigubai pigiau!
O štai kaip jie atrodo šiuo metu:
Bet gal vėl pakis dizainas?


1 komentaras:

  1. Man asmeniškai ankstesnis - lašo formos buteliukas buvo mielesnis :)
    O dėl kiek kitokio, nors artimo šiam kvapui siūlau pabandyti L'EAU PAR KENZO.
    Gal patiks? :)
    Kvepalus, beje, Kristiana jau "kitokius" įsiveža.Patikėk manim, niekas Kristianos rūsy kvepalų neskiedžia. Tiesiog mūsų rinkai jau tokie atvežami - prastesni, silpnesnės kocentracijos kvepalai, parfumuoti bei tualetiniai vandenys. Ir taip su visais kvapniais dalykais, vežamais į Rytų Europą yra...

    AtsakytiPanaikinti